Tenten

Op deze pagina treft u alle partytenten die wij in ons assortiment hebben. De maten lopen uiteen van een 3×3 partytenten tot aan onze enorme 6×12 partytent. Dus voor elk feest, evenement of bruiloft is wel een geschikte tent te plaatsen.

Prijzen

Wij bieden de mogelijkheid om de tenten zelf op te halen (op afspraak) of we bezorgen (tegen meerprijs). Je kunt er ook voor kiezen om de tent door ons te laten opbouwen, de prijzen staan hieronder vermeld.

Partytent 3x3 meter

Ophalen: € 35,- (excl. btw)

Opbouwen: € 50,- (excl. btw & excl. bezorging)

Partytent 3x4 meter

Ophalen: € 35,- (excl. btw)

Opbouwen: € 50,- (excl. btw & excl. bezorging)

Partytent 4x4 meter

Ophalen: € 40,- (excl. btw)

Opbouwen: € 55,- (excl. btw & excl. bezorging)

Partytent 3x6 meter

Ophalen: € 45,- (excl. btw)

Opbouwen: € 65,- (excl. btw & excl. bezorging)

Partytent 4x6 meter

Ophalen: € 45,- (excl. btw)

Opbouwen: € 65,- (excl. btw & excl. bezorging)

Partytent 4x8 meter

Ophalen: € 50,- (excl. btw)

Opbouwen: € 75,- (excl. btw & excl. bezorging)

Partytent 5x10 meter

Ophalen: € 100,- (excl. btw)

Opbouwen: € 135,- (excl. btw & excl. bezorging)

Partytent 6x12 meter

Ophalen: € 200,- (excl. btw)

Opbouwen: € 240,- (excl. btw & excl. bezorging)

Partytent op maat

Prijs op aanvraag

Partytenten

Op deze pagina treft u alle partytenten die wij in ons assortiment hebben. Onze partytenten zijn wit, waarvan de zijkanten voorzien zijn van ramen. Dit zorgt ervoor dat er daglicht de tent binnen kan komen. Twee zijden van de tent zijn open, maar uiteraard is het ook mogelijk om ervoor te kiezen de tent aan drie zijden of helemaal te sluiten, ideaal bij slecht weer. We bieden de feesttenten in vele verschillende maten aan. Een aantal van de grote formaten tenten is gemaakt van brandvertragend materiaal. Dit maakt de tent extra veilig bij grote groepen. Staat het formaat dat u in gedachte had er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Wat kost een tent huren?

We bieden partytenten tegen scherpe tarieven aan, zowel zakelijk als particulier. De tenten zijn op afspraak bij ons in Harkema, in Friesland, op te halen. Tegen meerprijs is bezorging van de feesttent(en) ook mogelijk. De tenten zijn zelf op te bouwen, maar u kunt er ook voor kiezen de opbouw door ons te laten uitvoeren. Uiteraard komen we de tent(en) dan ook weer afbouwen. De op- en afbouwprijzen staan per tent vermeld.

Let op: de hieronder vermelde prijzen zijn exclusief btw.